• Vianočná knižka sa otvára
          • Vianočná knižka sa otvára

          • V tomto predvianočnom čase si naši žiaci skúsili, ako sa píše text a vyrába ilustrácia do knihy. V utorok 15.12. 2020 si prostredníctvom školského rozhlasu vypočuli rozprávku o dvoch deťoch ako písali list Ježiškovi. Každý si to chcel vyskúšať. Doma mali napísať alebo nakresliť list pre Ježiška. Z týchto vianočných želaní sme vytvorili Vianočnú knihu. Autori - žiaci súhlasili, aby ste si úryvky z ich prác prečítali. Príjemné čítanie z našej Vianočnej knihy.

             

            Mgr. Mária Bujňaková

          • OZNAM - záujem o obnovenie prevádzky ŠKD

          • Prosíme rodičov a zákonných zástupcov o nahlásenie záujmu navštevovať ŠKD a ŠJ od stredy 20. 1. 2021  v čase od 8:00 do 16:00 prostredníctvom triednych učiteliek - pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti  (v tomto prípade sa však zákonný zástupca musí pri odovzdávaní dieťaťa preukázať potvrdením o zamestnaní, ktorí vydáva zamestnávateľ počas zákazu vychádzania. Bez potvrdenia dieťa nemôže byť prevzaté do ŠKD).  

            Svoj záujem nahláste do 19. 1. 2021 do 12. 00 hod.

            O pripravovaných zmenách vo vyučovaní budú rodičia informovaní tiež prostredníctvom triednych učiteliek.

            Upozorňujeme zákonných zástupcov, aby v prípade zmeny ich situácie v zamestnaní a následnej potrebe umiestniť svoje dieťa v MŠ alebo ŠKD bezodkladne kontaktovali triedne učiteľky.

            Ďalšie informácie súvisiace s návratom detí do školy budeme priebežne aktualizovať.

            Mgr. S. Holovač, riaditeľ školy

          • Vianočné prázdniny

          • Riaditeľ ZŠ s MŠ Torysa oznamuje rodičom, že na základe Rozhodnutia MŠVVaŠ SR č. 2020/18259:4 - A1810 zo dňa 11. 12. 2020 budú vianočné prázdniny v termíne od 21. 12. 2020 do 8. 1. 2021. Rozhodnutím zriaďovateľa sa tieto prázdniny týkajú aj materskej školy. Nástup žiakov ZŠ a detí MŠ je 11. 1. 2021, t.j. pondelok. V prípade, ak sa podmienky nástupu do školy zmenia, škola bude včas informovať rodičov žiakov ZŠ a detí MŠ o nástupe do ZŠ a MŠ prostredníctvom webovej stránky a obecného rozhlasu.

            Prevádzka ŠJ bude uzavretá v termíne od 21. 12. 2020 do 8. 1. 2021 (vrátane).

          • OZNAM - DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE

          • Oznamujeme rodičom a žiakom školy, že od 11. 1. 2021 až do odvolania - sa budú žiaci vzdelávať dištančnou formou. O ďalších prípadných zmenách Vás budeme včas informovať.

            Mgr. S. Holovač, riaditeľ školy

        • VIANOCE
          • VIANOCE

          • Už sú tu opäť dni vianočné,

            do sveta kričia zvony polnočné.

            V tomto čase zázračnom 

            prajeme Vám veľa lásky a pohody pri stole spoločnom.

            Nech sa Vám pod stromčekom splnia vaše sny,

            aby Vás čakali už len krásne a šťastné dni.

            Aj veľa síl želáme do nového roku,

            aby Vás šťastie sprevádzalo na každom kroku,

            a len dobrý ľudia stáli po Vašom boku.

             

            Príjemné prežitie vianočných sviatkov a všetko dobré do nového roka Vám praje kolektív ZŠ s MŠ Torysa.

        • Mikuláš
          • Mikuláš

          • Tak ako každý rok, aj tento k nám v pondelok  07.12. zavítal Mikuláš. Už  ráno, bol náš príchod do školy slávnostne popretkávaný krásnymi  mikulášskymi melódiami. Takto príjemne mikulášsky naladení žiaci aj učitelia netrpezlivo očakávali príchod Mikuláša vo svojich triedach. Nakoľko je postava sv. Mikuláša opradená mnohými legendami, žiaci počas čakania na jeho príchod si tieto príbehy a legendy spolu pripomenuli. Mikuláš zavítal do každej z tried, v ktorej ho za veľkého potlesku privítali žiaci a ich triedne pani učiteľky.  Každé dieťa, bolo za svoju dobrotu obdarené vytúženým sladkým balíčkom. Ale ani deti za Mikulášom v štedrosti nezaostávali, oni na oplátku Mikuláša obdaruvávali  krásnymi básničkami. Mikulášsky deň bol začiatkom krásnej prípravy na Vianoce, kedy sme sa mohli zamyslieť nad podstatou tohto sviatku, ktorou je:  Dávať a nečakať dar.

             

            FOTOALBUM

        • Olympiáda v anglickom jazyku
          • Olympiáda v anglickom jazyku

          • Olympiáda v anglickom jazyku je súťaž žiakov, ktorá sa organizuje ako jedna z foriem dobrovoľnej záujmovej činnosti žiakov. Je to postupová súťaž, ktorá sa člení do 8 kategórií 1A, 1B, 1C, ... a prebieha v 4 súťažných kolách: školské, okresné, krajské a celoslovenské.

            Dňa 26.11.2020 sa na našej škole konalo školské kolo Olympiády z anglického jazyka, kategória 1A,  na ktorom sa zúčastnili žiaci štvrtého ročníka K. Kľoc, P. Pavlufčíková a A. Šuhajová. Súťažilo sa v dvoch častiach tj. písomnej a ústnej. Maximálny počet bol 70 bodov. Úspešným riešiteľom je ten súťažiaci, ktorí získa minimálne 42 bodov.  To sa podarilo A. Šuhajovej 55,5 bodov a postupuje do okresného kola, ktoré sa bude konať v Sabinove. Výherkyni srdečne blahoželáme a držíme prsty na okresnom kole. Veľa šťastia!

            Mgr. Mária Bujňaková

            FOTOALBUM

        • Hádanky z čarovného klobúka
          • Hádanky z čarovného klobúka

          • Posledný novembrový týždeň sa niesol v duchu rozprávok. Každá trieda si vylosovala z čarovného klobúka jednu rozprávkovú hádanku. Úlohou žiakov bolo riešenie hádanky nakresliť doma a kresbičku doniesť do školy. Vďaka usilovným a tvorivým žiakom vznikol veľký plagát, ktorý zdobí chodbu našej školy. Moje veľké ĎAKUJEM patrí všetkým, ktorí sa do aktivity zapojili. Ak ste zvedaví a chcete vidieť zadanie hádaniek a ich krásne výtvarné zhotovenie stačí sa pozrieť do galérie. Vedeli by ste uhádnuť všetky hádanky?

            Mgr. Mária Bujňaková

              školský knihovník

             

            FOTOALBUM

        • Informatická súťaž iBOBOR
          • Informatická súťaž iBOBOR

          • V dňoch 10. – 13. 11. 2020 sa uskutočnila medzinárodná informatická súťaž iBOBOR, ktorej hlavným cieľom je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie (IKT) u všetkých žiakov. Súťaž chce iniciovať v deťoch využívanie IKT, posmeliť ich v intenzívnejšom a kreatívnejšom používaní moderných technológií pri učení sa. V tomto školskom roku sa súťaže zúčastnilo celkovo 55 064 súťažiacich z 804 škôl. Medzi súťažiacimi nechýbali ani žiaci našej školy.

            V kategórii Drobci, dňa 10. 11. 2020 súťažilo 11 915 riešiteľov. Plný počet bodov dosiahli 250, úspešných riešiteľov je 5 280 (44,3%). Priemer získaných bodov je 42,66 (zo 72); medián je 43. Do tejto kategórie patria naši žiaci 2. a 3. ročníka. Plný počet bodov 72 sa podarilo získať T. Saxovi (3.A). Medzi úspešných riešiteľov tejto kategórie ďalej patria: M. Križalkovič (3.B), P. Sabol (3. B) a L. Ševčovič (2.B) s počtom bodov 60,  B. Varholik (3.A) získal 52 bodov, M. Sabolová (3.A) 48 bodov a G. Hradiská (3.B) 46 bodov.

            Dňa 13. 11. 2020 sa súťažilo v kategórii Bobríci, ktorej sa zúčastnilo 14 866 štvrtákov. Plný počet bodov dosiahli 1 320, úspešných riešiteľov je 7 265 (48,9%). Priemer získaných bodov je 57,16 (z 96); medián je 56. Naši štvrtáci si počínali taktiež veľmi dobre. Medzi úspešných riešiteľov tejto súťaže patria: Š. Hovančík (92 bodov), D. Kopnický (76 bodov) a S. Šuhajová (60 bodov).

            Súťažiaci, ktorí dosiahli aspoň polovicu "kladných bodov" sa stali úspešnými riešiteľmi súťaže. V kategórii Drobec je to 45 bodov, v kategórii Bobrík 60 bodov.    

            Všetci úspešní riešitelia on-line informatickej súťaže iBobor v školskom roku 2020/2021 získali diplom venovaný organizátormi súťaže. Súťažiacim srdečne blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

            Mgr. Karin Adamková

             

             

             

             

        • Oznam: Zber papiera
          • Oznam: Zber papiera

          • Milí rodičia a žiaci, v tomto  školskom roku  oceníme všetkých žiakov,  ktorí sa zapojili do zberu papiera v predchádzajúcich školských rokoch a tento školský rok.  Nazbieraný papier môžu žiaci nosiť do konca budúceho týždňa. Nezabudnúť napísať meno a hmotnosť. V apríli zrealizujeme ešte jeden zber a následne súťaž vyhodnotíme. 

            Mgr. Agáta Andraščíková, koordinátorka ENV

        • Vyhodnotenie súťaže: Recykluj a vyhraj s MILK AGROM
          • Vyhodnotenie súťaže: Recykluj a vyhraj s MILK AGROM

          • V minulom školskom roku  sa naša škola zapojila do 17. ročníka súťaže Recykluj a vyhraj, kde žiaci so svojimi rodinami zbierali hliníkové viečka z výrobkov SABI a tetrapaky  z čerstvého mlieka SABI. Aj keď ukončenie súťaže neprebehlo v riadnom termíne, predsa sme sa dočkali vytúženej výhry. Svojim usilovným zberom sme sa prebojovali do prvej desiatky ocenených škôl. V zbere hliníkových  viečok Sabi v kategórii A2 sme sa umiestnili na 9. mieste. V zbere tetrapakov v kategórii B2 sme sa umiestnili na 4. mieste. Škola  získala poukážky, ktoré sme použili na nákup hodnotných cien vo veľkosklade APL v Prešove. Najusilovnejší zberači Magdaléna Sabolová - kategória A2, (3 982 kusov) a Juraj Ištoňa -  kategória B2, (43 kg) za svoj usilovný zber získali tablety. Aj ostatní zberači sa  tešili z pekných cien. 

            Milí rodičia a žiaci, v tomto  školskom roku pokračujeme v  recyklačných súťažiach, preto nezabudnite naďalej recyklovať a zbierať Sabi viečka, tetrapaky,  papier a  baterky.

            Mgr. Agáta Andraščíková, koordinátorka ENV

            FOTOALBUM

          • Aktualizované usmernenie po celoplošnom testovaní

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia, oznamujeme Vám, že od 3. 11. 2020 (utorok) začne vyučovanie priamou - prezenčnou formou vo všetkých triedach podľa upraveného rozvrhu. Prváci budú vždy končiť 4. vyučovacou hodinou, druháci o 11.55 hod., tretiaci a štvrtáci piatou vyučovacou hodinou.

            ŠKD naďalej nebude v prevádzke.

            Materská škola bude v prevádzke od utorka (3. 11. 2020) v 1. a 2. triede.

             

            Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vydalo usmernenie k opatreniam vyplývajúcim z celoplošného testovania „Spoločná zodpovednosť“ zo dňa 1. novembra 2020, z čoho vyplýva:

            1. V prípade pozitívne testovanej osoby sa podľa § 1 vyhlášky č. 15 Úradu verejného zdravotníctva z 29. októbra 2020 (ďalej len „vyhláška č. 15“) nariaďuje tejto osobe aj osobám žijúcim s ňou v spoločnej domácnosti povinná 10-dňová izolácia. Ak dieťa, žiak, učiteľ alebo zákonný zástupca obdrží pozitívny výsledok antigénového testu (alebo ho obdrží osoba, s ktorou žije v spoločnej domácnosti), ostáva v povinnej 10-dňovej izolácii. V tomto prípade zamestnanec, žiak ani dieťa nenavštevujú školu prezenčne.
            2. Ak je dieťa alebo žiak v povinnej 10-dňovej izolácii z dôvodu svojho pozitívneho výsledku alebo pozitívneho výsledku testu člena jeho domácnosti, zákonný zástupca informuje lekára podľa § 1 ods. 2 písm. b) vyhlášky č. 15. Zákonný zástupca oznamuje škole povinnú izoláciu dieťaťa alebo žiaka a informuje, či sa žiak zúčastní dištančného vzdelávania. Ak sa žiak dištančného vzdelávania nezúčastňuje, škola ho eviduje ako neprítomného. Pri návrate do školy po ukončení 10-dňovej povinnej izolácie odovzdáva zákonný zástupca škole potvrdenie od lekára.
            3. V prípade negatívneho výsledku testu podľa § 1 ods. 2 písm. a) a § 2 ods. 2 písm. a) vyhlášky č. 16 Úradu verejného zdravotníctva z 30. októbra 2020 (ďalej len „vyhláška č. 16“) je možné vstúpiť do vnútorných a vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia až po tom, ako sa osoba preukáže potvrdením o negatívnom výsledku testu. Podľa § 1 ods. 3 a § 2 ods. 3 vyhlášky č. 16 je riaditeľ alebo ním poverený zamestnanec oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do vnútorných alebo vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia preukázanie sa negatívnym výsledkom testu alebo potvrdenie o výnimke podľa vyhlášky č. 16.
            4. V prípade, že sa osoba nevie preukázať negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o výnimke, v zmysle vyhlášky č. 16 nemôže vstúpiť do vnútorných a vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia.
            5. Zákonný zástupca, ktorý sa nevie preukázať negatívnym výsledkom testu, podľa vyhlášky č. 16 nemôže vstúpiť do vnútorných a vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR v tomto prípade odporúča, aby zákonný zástupca neumiestňoval dieťa do materskej školy na najbližších 10 kalendárnych dní. Pokiaľ ide o zákonného zástupcu žiaka základnej školy, ministerstvo odporúča zákonnému zástupcovi postupovať v zmysle bodu 5. Rozhodnutia ministra školstva z 28. augusta 2020, t. j. ospravedlniť žiaka z vyučovania na 5 za sebou nasledujúcich vyučovacích dní. V tomto prípade ide o 3. november, 4. november, 5. november, 10. november a 11. november 2020. Pri návrate do školy po viac ako troch dňoch predkladá zákonný zástupca vyhlásenie o bezinfekčnosti (viď tlačivo na stiahnutie - nižšie). 
            6. Dieťa v materskej škole a žiak prvého až štvrtého ročníka základnej školy, ktorý sa nezúčastnil testovania, majú podľa § 1 ods. 2 písm. f) a q) vyhlášky č. 16 povolený vstup do školy aj bez preukázania negatívneho výsledku testu. Pri návrate do školy po viac ako troch dňoch predkladá vyhlásenie o bezinfekčnosti.

             

            Žiaci pri nástupe do školy sú povinní dodržiavať prísne protiepidemiologické opatrenia (nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov, dezinfekcia rúk v zmysle aktuálnych opatrení ÚVZ SR).

            Zákonný zástupca poučí svoje dieťa, že nosenie rúška je povinné v interiéri (teda aj v triede) i exteriéri a zabezpečí pre svoje dieťa každý deň dve rúška (jedno náhradné, musí mať pri sebe v prípade potreby) a papierové jednorazové vreckovky.

             

            Tlačivo si môžete stiahnuť nižšie alebo vyplniť v utorok ráno (tlačivo bude umiestnené pri vstupe do budovy školy).

            Mgr. Stanislav Holovač, riaditeľ školy

            TLAČIVO NA STIAHNUTIE:

            Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti zo dňa 1. 11. 2020

        • Záložka do knihy spája školy
          • Záložka do knihy spája školy

          • Záložka do knihy spája školy

             

            Aj tento školský rok sa naša škola zapojila do 11. ročníka česko-slovenského projektu: Záložka do knihy spája školy: Radosť z čítania ukrytá vo veršoch básní alebo v próze. Našou partnerskou školou bola Základná škola v Banskej Bystrici. Vyrobili sme pre nich 88 kusov záložiek a do balíka sme pribalili aj prezenčné veci z našej obce. Chcem sa všetkým, ktorí sa podieľali na výrobe záložiek, veľmi pekne poďakovať.

             

            Ďakujem! Teším sa na vyhlásenie nového 12. ročníka Záložka do knihy spája školy. A čo Vy?

             

            Mgr. Mária Bujňaková

            školský knihovník

            FOTOGALÉRIA

             

             

          • ŠKD opäť v prevádzke

          • Milí rodičia a žiaci, 

             

            od 10. 11. 2020 (od utorka) bude ŠKD opäť v prevádzke.

            Žiaci sa budú vyučovať podľa rozvrhu. Je nevyhnutné, aby každý žiak priniesol VYHLÁSENIE ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCU O BEZINFEKČNOSTI (aktuálne - z 8. 11. 2020 - viď príloha nižšie).

            Mgr. Stanislav Holovač, riaditeľ školy

             

            Tlačivo na stiahnutie - z 8. 11. 2020:

            VYHLÁSENIE ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCU O BEZINFEKČNOSTI

             

          • Spustenie časti prevádzky ZŠ

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia, oznamujeme Vám, že od 26. 10. 2020 (pondelok) začne vyučovanie priamou - prezenčnou formou v týchto triedach: I.A, I. B, II. B, III. A a III. B podľa upraveného rozvrhu. Prváci budú vždy končiť 4. vyučovacou hodinou, druháci o 11.55 hod. a tretiaci piatou vyučovacou hodinou.

            Školská jedáleň bude v prevádzke a obedy budú riadne zabezpečené pre žiakov, ktorí sa zúčastnia výchovno - vzdelávacieho procesu v škole. Ak zákonný zástupca, ktorého dieťa sa zúčastní vyučovania, ale nechce, aby jeho dieťa odoberalo stravu z objektívnych dôvodov, nahlási to vedúcej ŠJ do 8.00 hod. v pondelok (26. 10. 2020).

            ŠKD nebude v prevádzke.

            II. A a IV. ročník budú vzdelávané aj naďalej dištančnou formou.

            Materská škola v prevádzke od pondelka (26. 10. 2020) nebude.

            Žiaci pri nástupe do školy sú povinní dodržiavať prísne protiepidemiologické opatrenia (nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov, dezinfekcia rúk v zmysle aktuálnych opatrení ÚVZ SR).

            Zákonný zástupca poučí svoje dieťa, že nosenie rúška je povinné v interiéri (teda aj v triede) i exteriéri a zabezpečí pre svoje dieťa každý deň dve rúška (jedno náhradné, musí mať pri sebe v prípade potreby) a papierové jednorazové vreckovky.

            Žiak pri nástupe do základnej školy predloží vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti.

            Tlačivo si môžete stiahnuť nižšie alebo vyplniť v pondelok ráno (tlačivo bude umiestnené pri vstupe do budovy školy).

            Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti

             

            Mgr. Stanislav Holovač, riaditeľ ZŠ s MŠ Torysa

          • Elektronické vyhlásenie o bezinfekčnosti

          • Milí rodičia, 

            ak žiak je neprítomný viac ako 3 kalendárne dni, musí mať vypísané vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti. Teraz je to nevyhnutné aj z dôvodu konania 2. kola celoplošného testovania.

            Na stránke EDUPAGE prebehla aktualizácia a bola pridaná nová možnosť ako odoslať VYHLÁSENIE ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCU O BEZINFEKČNOSTI v elektronickej podobe - cez počítač alebo mobil. Pripájame link, na ktorom je uvedený názorný postup. Je potrebné prihlásiť sa cez rodičovské konto, nie cez žiacke. Môžete využiť aj túto formu, ale je nevyhnutné, aby mal každý žiak vyplnené (elektronické alebo papierové) vyhlásenie o bezinfekčnosti.

            Rodič- NÁVOD - ako podať cez EduPage vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa?

            Administrátor

             

          • Prerušenie vyučovania

          • Riaditeľ ZŠ s MŠ Torysa na základe usmernenia RÚVZ v Prešove prerušuje vyučovanie v ZŠ od 13. 10. 2020 až do odvolania (týka sa to aj činnosti v ŠKD, CVČ) z dôvodu šírenia ochorenia Covid 19. Vyučovanie bude prebiehať dištančnou formou.

            Ďalšie aktuálne informácie budú zverejnené na stránke školy.

          • DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE

          • Milí rodičia/zákonní zástupcovia a žiaci,

             

            od pondelka - 12. 10. 2020 - bude prebiehať vzdelávanie žiakov dištančnou formou - na diaľku cez portál EDUPAGE (školská stránka). V prípade, že nemáte prihlasovacie údaje na stránku školy, kontaktujte, prosím, triedne učiteľky.

          • Dokumenty na stiahnutie - bezinfekčnosť pri vstupe do budovy

          • Oznam zákonným zástupcom, sprevádzajúcim osobám a žiakom

            Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby, nesmie vstúpiť do priestorov školy.

            Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže prehlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom.

            DOKUMENTY NA STIAHNUTIE:

            - pre rodičov (zákonných zástupcov) žiakov, ak žiak bol neprítomný v škole viac ako 3 dni:

            Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti 

             

            - pre návštevníkov školy:

            Vyhlásenie návštevníka školy o bezinfekčnosti

             

             

          • OZNAM

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia,

            oznamujem Vám, že v pondelok 12. 10. 2020 udeľuje riaditeľ školy riaditeľské voľno žiakom školy z dôvodu výskytu pozitívneho prípadu potvrdeného ochorenia Covid 19. 

            O ďalšom postupe Vás budeme informovať priebežne na webovej stránke školy, prostredníctvom triednych učiteľov a miestneho rozhlasu.

            Mgr. Stanislav Holovač, riaditeľ školy

             

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou Torysa
      • 051/4597247
      • Torysa 26 082 76 Torysa Slovakia
      • 37942247
      • 2021882643
      • SK42 0200 0000 0018 8673 7558
      • SK47 0200 0000 0018 8673 7953
      • Mgr. Stanislav Holovač tel.: 051/4597247 mob.: 0910708374 e-mail: riaditel@zssmstorysa.sk
      • Mgr. Anežka Angelovičová tel.: 051/4597247 e-mail:anezkaangelovicova@zssmstorysa.sk
      • Mgr. Jana Hovancová tel.:051/4597353 e-mail: hovancovajana@zssmstorysa.sk
      • Magdaléna Sabolová tel.: 0918 733 919 e-mail: magdalenasabolova@zssmstorysa.sk
      • Pedagogickí a odborní zamestnanci školy poskytujú zákonným zástupcom žiakov pedagogické a odborné poradenstvo v čase konzultačných hodín. Odporúča sa zákonným zástupcom vopred sa na termíne konzultácie dohodnúť z dôvodu nepredvídateľných okolností (napr. zastupovanie a pod.) Mgr. S. Holovač (riaditeľ školy) - pondelok 13:00 - 15:00 hod. - utorok 13:00 - 15:00 hod. Mgr. A. Angelovičová - utorok 12:30 - 13:00 hod. - štvrtok 12:30 - 13:00 hod. Mgr. K. Adamková - utorok 13:00 -13:30 hod. - štvrtok 13:00 -13:30 hod. Mgr. A. Andraščíková - utorok 13:00 - 13:30 hod. - štvrtok 13:00 - 13:30 hod. Mgr. M. Bujňaková - utorok 13:00 -13:30 hod. - štvrtok 13:00 -13:30 hod. Mgr. M. Bujňáková (ŠKD) - utorok 10:30 - 11:00 hod. - štvrtok 10:30 - 11:00 hod. Mgr. A. Čabáková - utorok 13:00 -13:30 hod. - štvrtok 13:00 -13:30 hod. Mgr. M. Farkašová - pondelok 13:45 - 14:15 hod. - streda 13:45 - 14:15 hod. Mgr. G. Michalíková - štvrtok 13:30 - 14:00 hod. Mgr. J. Višňovský - utorok 13:00 -13:30 hod. - štvrtok 13:00 -13:30 hod.
    • Prihlásenie